5 Bodyguard K-POP idol mooi

Bodyguard is een vak dat identiek lokalen zwaargebouwde man en keek woest altijd alert. Dat is toch ook voor celebrity bodyguard. Eigenlijk is dit niet verwonderlijk, omdat hun taak is om de beroemdheden van rabiate fans en de verschillende dingen die de cliƫnt zou kunnen bedreigen beschermen. Geen uitzondering op de bodyguard van de K-Pop idol. Maar de aandacht is wanneer de bodyguard is niet alleen een goed gebouwde en alert tijdens de dienst, maar ook goed uitzien.

7 Geregistreerde bodyguards van de Koreaanse beroemdheden die blijkbaar een fan van de focus te maken en zo willen zo goed worden beschermd. Wie zijn wij?
1. Choi Jae-ho
Bodyguard van boyband BIGBANG wordt vaak ook te zien in een aantal foto's van Big Bang fans. Hij ziet er altijd kwiek bescherming van de vijf personeelsleden BIGBANG en slaagde erin om een ​​grote fan van BIGBANG pengin zo goed beschermd te maken.

2. Han Ji-min
Lijfwacht dat men steeds bekend als een leider bodyguard SNSD, Taeyeon. Niet alleen de aandacht van de Koreaanse fans, is hij ook bekend door de internationale fans van SNSD. Persoonlijke Instagram, @hanjimin__ vaak overspoeld door fans die zijn prestaties geprezen.

3. Mr. Jeong
Lijfwacht deze heeft een oog schaduw en lange, wordt bodyguard aangeprezen als de bewaker van Kim Hyun-Joong heeft publieke aandacht getrokken. Verschijning Mr.Jeong krijgen speciale aandacht vanwege zijn charmante en hij heeft zelfs zijn eigen fans.

4. Kim Tae-soo
Kim Tae-soo niet alleen diende als de persoonlijke manager van Gong Minzy, maar hij werd ook een deel van het team manager Mantang 2NE1 leden. Naast deze man was ook begeleiden klasse kunstenaar Robert Downey Jr.

5. Bodyguard Kim
Bodyguard Kim werd vaak gezien begeleiden de band CNBLUE en FT Island bij verschillende gelegenheden. Niet alleen heeft een gedrongen lichaam, maar ze yanng altijd alert houden van FNC's bandleden maken vaak hysterische fans.

Bron: www.brilio.net

Komentar

Postingan Populer