8 K-POP-album met de meest unieke ontwerp, sommige in de vorm van flash

Voor degenen onder u die K-POP liefhebbers, moet zijn geweest anticiperen wanneer de afgod je nieuwe album menegluarkan. Bent u bereid behalve het kopen van de digitale album, maar ook kopen het fysieke album. Meestal wanneer de Koreaanse idool groep bracht het album, zullen ze een album uit te brengen, zullen zij een uniek concept paaien, dus het is niet ongewoon als de fans niet alleen maar een kopen album.

Hier is een K-POP album met een uniek design
1. 4Minute - Act. 7
Dit album lijkt niet als een modern album op dit moment. Ze zetten en een album met een ontwerp zoals verpakt in vinyl album.

2. Zico - Gallery.
In overeenstemming met de naam van zijn solo album dat Gallery. Zico uit het album met een ontwerp in de vorm van het schilderen van een foto van zichzelf met een goudkleurige frames. FPTP in het voorblad van het album kan worden gewijzigd.

3. G-Dragon - Heartbreaker.
Heartbreaker album van G-Dragon wordt gezien als meesterwerken van de kunst aan het origineel bevatten GD 3D-beelden die eruit zag als tranen. Op dit album heeft drie kleuren: zwart, rood en wit blindelings ALBM ziet er elegant.

4. f(X) - Pink Tape.
Pink Tape album dat op 29 juli 2013 werd uitgebracht geleden door meidengroep f (x) is ontworpen als een VHS-band.

5. Jessica - Wonderland.

Album van de voormalige leden van SNSD kan worden beschouwd als een luxe album want het is versierd met goud en metaal op het album sekliling.

6. SHINee - 1 of 1.
Hoewel het album werd uitgebracht in 2016 en daarna, een album van SHINee zelf is niet in de vorm van een CD, zoals in het algemeen. Maar in de vorm van tapes. Dit komt omdat in dit album, SHINee thema van vintage en jaren '90.

7. EXO - Growl (XOXO Repackaged).
Exo ooit een album met een ander concept dan anderen los te laten. Namelijk in de vorm van school geheugen boek of jaarboek. Binnen zijn foto's van de leden van EXO en Liri teksten zijn geschreven door leden van EXO eigen.

8. G-Dragon - Kwon Ji Yong.
G-Dragon het album in een flits of USB. USB was bloedrood met een fijn album titel behoort tot G-Dragon als de oorspronkelijke naam, Kwon Ji Yong.

bron: www.brilio.net

Komentar

Postingan Populer