5 De duurste kunstenaar van K-Pop

Hier is een rij van de duurste K-Pop artiesten
1. Yoona SNSD
SNSD's Yoona is natuurlijk zeer bekend onder de Koreaanse K-Pop fans die momenteel een van de leden van SNSD zijn. Dit komt omdat Yoona SNSD's populariteit zeer goed is. Het inkomen van Yoona SNSD bereikt 6,5 miljard Rp, wat zeker fantastisch is.

2. PSY
De opwinding van Gangnam Styel maakte PSY bekend. En niet alleen op televisie, Gangnam Styel is ook vrij populair in youtobe. Zelfs fans van de duurste Koreaanse kunstenaar deze heel erg, voor zijn mening, Gangnam Style zanger verdient Rp. 155 miljard.

3. Kwon Ji Yong atau G-Dragon
G-draak is lid van een van Korea's beroemdste jongensband Big Bang. En natuurlijk heeft GD in diverse landen tijd gehad om te tournee en omvat de rijkste Koreaanse kunstenaar Go International. Het inkomen van G-Dragon bedroeg 175 miljard Rp.

4. Rain
Deze artiest is uiteraard erg bekend met de drama liefhebbers en de Koreaanse muziek. Inderdaad Koreaanse acteur deze is fenomenaal, het artikel is een van de rijkste Koreaanse kunstenaars die zowel multitaal als muziek of acteren is. De oproep van Rain kwam alleen tot Rp 50 miljard

5. Lee Seung Gi
Lee Seung Gi's talenten en vaardigheden maakten hem een ​​superster waard om een ​​duim te krijgen en meer prijzen die hij verdiende. Beberpa apropfesi alsof hij in de wereld van muik dabbelt, de gastheer voor zijn acteur is een must voor het uitzicht. Voor het inkomen van Lee Seung Gi, dat in figuur 78 miljard bedraagt.



Bron: www.berkonten.com

Komentar

Postingan Populer