7 Idol K-Pop's oudste trainer voor debuut

K-Pop muziekwereld, voordat Anderson maakte zijn debuut met de groep moest hij een langdurige training ondergaan als trainee onder zijn bureau. In die tijd vervulden de idolen alle vaardigheden, variërend van dans en zang, voordat ze echt klaar waren om op het podium op te treden. Sommige afgoden krijgen meer tijd om te oefenen voordat ze nu zijn. Hier zijn de K-Pop ido met de langste stagiaire periode.

1. G.Soul
G.Soul is een kunstenaar die een trainee langst werd, op 15 jaar, in het kader van het agentschap JYP Entertainment. Hij begon het beoefenen sinds de leeftijd van 12, toen hij ontdekte Park Jin Young SBS, Talent Development Project 99% van de nieuwe G.Soul kon in 2015 debuteren met een lied genaamd "You".

2. G-Dragon
5-jarige G-Dragon is bezig met dansen met SM Entertainment. Jinusean hip hop duo uit YG Entertainment trok vervolgens naar hem toen hij begon te leren rappen. G-Dragon verhuisde ook naar YG, hij was er 6 jaar in opleiding. Eenmaal klaar was G-Dragon debuut met Big Bang.

3. Jihyo TWICE
Jihyo heeft tien jaar opgeleid onder de auspiciën van JYP Entertainment. Hij berpartisispasi nooit in Junior Naver geval en eiste de tweede plaats voor JYP gevonden in 2005. Jihyo eindelijk samen didebutkan twee keer na het winnen van een plaats in het programma ZESTIEN.

4. Kwon Kwang-jin N.Flying
Kwon Kwang-jin is tien jaar opgeleid onder de auspiciën van FNC Entertainment. Terwijl hij nog bij CNBLUE werd, werd hij de langste stagiaire van alle leden. In feite heeft hij veel langer beoefend dan de frontman van de band, Jung Yong-hwa. Hij kwam toen uit en kwam bij N.Flying.

5. Jessica Jung
Voordat ze een lid van de Generatie van het Meisje werd, trakteerde Jessica Jung 7 jaar lang met SM Entertainment. Jessica in haar zus Krystal Jung is een lid van SNSD eerst bij SM en nu was ze uit de meidengroep.

6. Yoona SNSD
Yoona van Girl Generation of SNSD heeft 7 jaar voor SM Entertainment's tarinee status. Yoona was geïnspireerd om zanger te worden door de invloed van haar een label vriendin S.E.S. Yoona debuteerde eindelijk als SNSD memeber in 2007 en blijft tot nu toe schijnen.

7. Seulgi Red Velvet
Seulgi getraind met SM Entertainment voor 7 jaar, trad hij toe tot het bedrijf vrijwel gelijktijdig met Krysatal f (x) en Kai EXO. Hoewel de twee mannen eerste didebutkan, Seulgi blijft een trainee totdat hij zijn debuut gemaakt met de Red Velvet in 2014.



Bron: www.petelagi.com

Komentar

Postingan Populer