Meer weten In groep K-POP Boy BTS

Bangtan Boys (Hangul: 방탄 소년단; Koreaans: Bangtan Sonyeondan; Engels: Beyond The Scene) of ook wel bekend als BTS is een Zuid-Koreaanse jongen groep schuilen onder het bureau Big Hit Entertainment. Deze groep bestaat uit zeven personen namelijk Jin, Suga, J-Hope, Rap Monster Jimin, V en Jungkook. BTS heeft fandom naam die staat Schattig A.R.M.Y M.C jongerenvertegenwoordiger.

BTS debuut op 13 juni 2013 door het lied "No More Dream" het vrijgeven van het eerste album single "2 Cool 4 Cool'. Uit deze eerste debuut werd BTS in meloen Music Awards en de Golden Disk Awards 2013 uitgeroepen tot 'Nieuwe Kunstenaar van het Jaar' en 2014. Dan is de Seoul Music Awards BTS bracht zijn eerste mini-album, getiteld "O! RUL8,2?" op 11 september. De videoclip voor het nummer "N.O" werd uitgebracht op Youtube één dag voor de lancering van zijn album.

Op 12 februari 2014, de mini-album kedanya dat berjudl "Skool Luv Affair" aan de vrijlating van de leider te volgen "Jongen in Luv". Na selaesai bevordering van het lied, BTS verdere bevordering van het nummer "Just One Day", was de MV van het nummer "Just One Day" onlangs vrijgegeven op 6 april. Op 20 augustus, de BTS liet de MV "gevaar" voor zijn comeback van zijn eerste volledige album 'Dark Wild'. Voltooide verkoop "Danger", gingen ze op verkoop het lied "War of Hormoon" is nog steeds bagia van het album. MV werd onlangs uitgebracht op 21 oktober 2014.

BTS bracht de 3e mini album 'In the Mood for Love Part 1' op 29 april 2015. In dit mini-album, het nummer "I Need U" is geselecteerd als leiders tracknya en won de eerste plaats in de muziek evenementen zoals M.Countdown , The Show, Muziek Bank en Show Champion. Na voltooiing van de promotie van de "I Need U" en won de eerste plaats in diverse muziekprogramma's in Korea, de BTS terug promotie van hun laatste lied "Dope". MV "Dope" keek meer dan 1 miljoen keer op YouTube binnen 15 uur.

Op 8 november 2015 BTS lanceert het tweede deel van het mini-album 'De Mooiste moment in het leven part.2' op 30 november. Ze hield een concert voor 3 dagen voor de release van het mini-album 27-29 te bevorderen andalanya lied is "RUN". Alvorens een mini-album 'De Mooiste moment in het leven deel. 2 'BTS lanceren mini album getiteld' De Mooiste moment in het leven deel. 1', nah van BTS album getiteld Dark & ​​Wild en The Most Beautiful Momenet inn Life part.1 Bonsang BTS ontving de award.

Op de datum van 2 mei 2016 BTS gestart met een speciale compilatie album met de titel "het mooiste moment in het leven: Yong altijd". Daarna hielden ze een concert voor twee dagen in het Olympisch Stadion Gymnastics Arena in Seoul vanaf 7 juni tot en met 8 mei. In totaal werd het concert bijgewoond door 24.000 fans.

Daar brachten ze de trilogie Mooiste moment in het leven met het mooiste Momentin Life. deel 2 en het mooiste moment in het leven: Forever Young succesvol debuut in de Billboard album charts 200. Het mooiste in het leven. deel 2 is ook in staat om de bovenste plek Billboard Wereld Albums Chart gedurende enkele weken in beslag nemen en leveren van de BTS als een eerste Koreaanse muzikant die de bonus behaald. De Mooiste moment in het leven: Forever Young won de prestigieuze 'Album of thee Jaar' in Melon Music Awards 2016. De overwinning was de eerste grote prijs Daesang of basisstations sinds hun debuut.

Op 10 oktober, BTS studo eindelijk begonnen met zijn nieuwste album, getiteld "vleugels". Dit is het tweede studioalbum BTS Sinds 3 jaar geleden (Dark & ​​WILD). WINGS album is neergestreken op de eerste positie op iTunes in meer dan 26 landen. Het album ook debuteerde op # 26 in de Billboard 200 en werd een K-pop album met de hoogste ratings in de geschiedenis, evenals leveren de BTS als K-pop zangeres op de eerste plaats zijn drie albums op de Billboard 200 en de eerste zanger die meer dan een week op de trap het album. WINGS album heeft 500 duizend meer vóór de officiële album diluncuran (Mooiste in Life Part 2 Tea) geboekt en ervaren 3x stijging van de pre-order het album voor

Op 13 februari 2017 BTS comeback met het nummer terabrunya met "Lente". Het lied is nog steeds een deel van hun tweede album getiteld 'Wings'. Maar het album werd uitgebracht in een speciale genaamd 'Wings: U Never Walk Alone', met een extra 4 tarck nummers, waaronder het nummer "Lente in Europa" is een lied fervent. Het lied "Lente in Europa" beheerd merail all-kill in acht grote online hitlijsten in Zuid-Korea, een van de sites Melon en de site was neergestort als gevolg van te veel toegang tot de site. De videoclip "Lente" beheerst meer dan 9 miljoen keer bekeken in slechts 9 uur en brak zijn eigen record op de MV Bloed, Sweet, and Tears.

Op de datum van 22 mei 2017, BTS naar LA, Verenigde Staten. De deelnemers aan de awards evenement gevierd Billborad Music Awards (BBMA) in 2017, omdat ze in één categorie vallen is Top Social Artist Award, en de enige Koreaanse kunstenaar Seletan die de voordracht award gewonnen. Dankzij de steun van het LEGER, BTS won won de award. In september zal BTS haar comeback te beginnen, we wachten yaa!





Bron : 

Komentar

Postingan Populer